Våga försöka

Ön är större än vad du tror och om du upplever att du inte får växa ska jag säga dig en sak, du har fel! Du får plats! Sluta tryck ner dig själv och lär dig gilla dig själv. Finns nämligen inte många i ditt sällskap som verkligen gör det, så se till att gilla dig själv.

 1. Få upp pulsen
 2. Du får gratis glädjeämnen i kroppen
 3. Ät vegansk mat
 4. Du slipper medveten och omedveten ångest
 5. Gå ut i skogen
 6. Rensa sinnet med natur
 7. Sluta umgås med beroenden
 8. Till exempel: Lina, Leif och Berra
 9. Var självisk
 10. Inte utan medkänsla och ödmjukhet
 11. Använd din intelligens
 12. Meditera
 13. Var kreativ
 14. Ge något tillbaks

Avundsjuka

Jag har insett att jag varit avundsjuk på de som har det bra och nu när jag har det bra inser jag att det finns de som är avundsjuka på mig. Men då tar jag en liten paus och tänker, om du bara visste hur mycket tid, energi och lidande jag behövt gå igenom för att komma hit så är jag 100% säker över att det inte finns det chans i världen att du skulle vilja byta ut ditt liv mot mitt.

Ta i och gör fel tills du gör rätt, du kommer förlora flera gånger om, men tillslut sätter du ditt liv rätt i prick och om du tar i så är jag säker på att du vet precis vad du behöver förändra i ditt liv för att på riktigt må bra; till exempel göra de saker du gjorde innan du blev ledsen.

Majorna

Det händer fantastiska saker på platser man inte har en aning om att de kommer ske. Satte mig och lutade mig tillbaka, fokuserade på tacksamheten över en speciell vän jag har. Hon bad mig berätta och där efter lättade hon på mitt hjärta. Sorg kommer i alla dess former, ibland som en frustration och ibland som ilska, igår kom den som självhat. Nu känns där emot livet så mycket bättre. Tack.

Saltholmen

Första Saltholmen i år bjöd på vackert och blåsigt väder med Tomas och Monkey som bra sällskap samt en överraskande tillkomst i min trummaskin.

Rebecca skaffar piercing

Efter en härlig sommardag med cykeltur genom Göteborgs centrum träffade jag upp Rebecca och fick fotografera lite för och efterbilder på hennes piercingar. Alltid roligt att få fotografera bra vänner.

Porque på Jazzhuset | 2017-05-22

« 2 av 2 »

Mingelfoton från Karaoke Madness – Henriksberg | 2017-04-08

Vill börja med att be om ursäkt för förseningen av bilderna, på grund av sjukdom och yttre omständigheter tog det längre tid än väntat.

De som vägrade vara rädda dagen efter det fruktansvärda dåd som skedde i Stockholm, som istället tog sig ut för att finna värmen och glädjen med att sjunga karaoke på Henriksberg. Ni är alla hjältar och det finns bevisat på kort. Jag hoppas att framförallt du är nöjd med den bild som togs på dig och dina vänner, ni är verkligen så vackra. Karaoke är vanligtvis inte en plats där man vill bli filmad och fotograferad så wao vilken styrka du bär på.

För att se vart jag dyker upp nästa gång är det bara att kika förbi här, eller att du lägger till mig på Facebook.
Hör av dig om du är intresserad av att få en privat fotografering eller om du driver en klubb eller dylikt.

Med Vänliga Hälsningar

Brandon Lane